Nyt olemme odottaneet jonkin aikaa, kun saimme nähdä ensimmäiset kuvat Nike x Louis Vuitton Air Force 1 -kokoelmasta. Aiemmin tänään ensimmäisen dropin julkaisupäivä paljastettiin.

Nyt kokoelma julkaistaan 9 eri värissä, 12 on jäljellä ja pitäisi sisällyttää seuraavaan pisteeseen. Uskomme, että kengät tulevat olemaan uskomattoman kysyttyjä, ei vähiten tyylinsä vuoksi, vaan myös siksi, että nyt edesmennyt, entinen Off-White suunnittelija Virgil Abloh on suunnitellut ne.

Aiemmin kengät ovat julkaisseet Friends & Family -julkaisun, ja ne on huutokaupattu Sotheby'sin kautta, ja nyt mallisto on vihdoin saamassa vähittäismyyntijulkaisua, joka on kaikkien saatavilla.

Heinäkuun 19. päivänä kengät on tarkoitus julkaista verkossa Louis Vuittonin omalla sivustolla. Kengät ovat yksi tämän vuoden kalleimmista julkaisuista, ja niiden hinta on 2 750 dollaria alhaisista versioista ja 3 450 dollaria korkeista. Positiivista on, että kenkiä julkaistaan sekä naisten että miesten koossa.

Louis Vuitton x Nike Air Force 1Louis Vuitton x Nike Air Force 1Louis Vuitton x Nike Air Force 1Louis Vuitton x Nike Air Force 1Louis Vuitton x Nike Air Force 1Louis Vuitton x Nike Air Force 1Louis Vuitton x Nike Air Force 1Louis Vuitton x Nike Air Force 1Louis Vuitton x Nike Air Force 1

Kommentit

Kommer ni sälja de skorna lv x Nike på er hemsida

— Elias