Vuosi 2022 on vihdoin päättynyt, tai ehkä et ole kaivannut sitä? Riippumatta siitä, onko vuosi 2022 ollut mielestäsi hyvä vai hieman huonompi vuosi, olen tehnyt yhteenvedon, miltä meidän vuosi lenkkarimaailmassa näyttää.

Ensinnäkin haluan kiittää teitä siitä, että olette olleet enemmän aikaa tämän tapahtumarikkaan vuoden aikana. Olemme luoneet monia hauskoja hetkiä sosiaalisessa mediassa ja tosielämässä täällä toimistossa. Ennen kaikkea lenkkariteollisuudella on mennyt todella hyvin.

Okei, meidän ja sinun lenkkarivuoteen Merchswedenissä. Mitkä olivat todella myydyimmät?

Eniten myydyt lenkkarit:

1. Ilmavoimat 1'07 "Valkoinen"

2. Nike Air Jordan 1 "Light Smoke Grey Antracite" Mid

3. Nike Dunk "White and Black" Low

Vuosi alkoi vahvasti, kun Nikellä oli vaikeuksia valmistaa uutta Nike Air Force 1:tä Kiinan ollessa sulkutilassa. Tämä loi suuremman kysynnän näille jo ennestään erittäin halutuille tyylikkäille kengille. Joten nykyään Air Force 1 '07, malli, joka on ollut pitkään suosittu juuri siksi, että se on tyylikäs ja helposti saatavilla oleva kenkä, voidaan pitää eksklusiivisempana omaisuutena, jota meidänkin voi olla vaikea saada käsiinsä tietyistä. Tilaisuudet. Jordan 1 "Light Smoke Grey Anthracite" Mid ja Dunk "White and Black" Low eivät ole hienouksia. Nämä nousivat listan kärkeen vuoden 2021 viimeisellä puoliskolla, eikä ole ihme, että ne ovat pysyneet mukana tähän päivään asti.

Myydyimmät tennarit 2022 Merchsweden

Siirrytään myydyimpiin tuotteisiin kaikissa luokissa. Onko siellä myös kenkiä?

Myydyimmät tuotteet

1. Ilmavoimat 1'07 "Valkoinen"

2. Rypistymistä estävä suoja

3. Nike Air Jordan 1 "Light Smoke Grey Antracite" Mid

Ei ole yllätys, että kaksi myydyimmistä kengistä pääsee myydyimpien tuotteiden listalle, vaikka niiden hinnat eroavat tuhansia. Se osoittaa jälleen kerran, kuinka suosittuja ja tyylikkäitä nämä kengät ovat. Iästä, sukupuolesta tai kiinnostuksen kohteista riippumatta nämä toimivat uskomattoman hyvin. Huomionarvoista on, että rypistymisenestosuojaa alettiin myydä vasta Q2:n lopussa, joten sekä Air Force 1 '07 "White" että Jordan 1 "Light Smoke Grey Anthracite" Mid ovat olleet noin 4-5 kuukautta. lisää myytävää. Emme siis saa aliarvioida rypistymistä estävän suojan tehoa ensi vuonna, ei vähiten siksi, että se on halpa ja uskomattoman tehokas tuote, joka auttaa kenkiäsi pysymään kauniina pidempään.

Myydyimmät tuotteet 2022 Merchsweden

Seuraavaksi tämän vuoden julkaisu. Tämä koskee kenkää, jota massat ovat pitkään aliarvioineet, mutta joka nyt näyttää avanneen enemmän ihmisten silmät kuin koskaan Ruotsissa. VUODEN julkaisu menee siis... Nike Jordan 4 Retro "Black Canvas" .

Tämän vuoden lokakuussa ilmestynyt Jordan 4 "Black Canvas" valloitti Ruotsin ja nousi nopeasti kuukauden bestseller-listamme kärkeen ja nousi varastossa. Ehkä se on heille oikea aika tai siksi, että he ovat uskomattoman tyylikkäitä, että he avasivat silmänsä Jordan 4 -malliin. Muista , että Jordan 4 Retro "Midnight Navy " ja J ordan 4 Retro "Military Black" ovat myös saaneet uskomattoman arvostuksen viime aikoina. Sen lisäksi, että näytät rakastavan niitä, olemme myös hankkineet nämä kiireellisesti ja ostamme ne heti, kun saamme parin. Voimme taata, että näiden arvo nousee, kuten kaikki Jordan 4:t.

Tämän vuoden lenkkarijulkaisu Merchsweden

Tutustutaanpa tarkemmin vuoden suurimpaan myyntiin. Puhun tietysti tämän vuoden Black Weekendistä. Mitkä tennarit olivat kysyttyjä ja miltä ne näyttivät viime vuonna?

Myydyimmät tennarit Black Weekendin 2022 aikana

1. Ilmavoimat 1'07 "Valkoinen"

2. Nike Jordan 4 Retro "Black Canvas"

3. Nike Air Jordan 1 "Light Smoke Grey Antracite" Mid

Ei ehkä ole yllätys, että tämän vuoden myydyin ja vuoden julkaisu on Black Weekendin myydyimpien kenkien listalla. Tämä osoittaa jälleen kerran, kuinka haluttuja ja tyylikkäitä nämä lenkkarit todella ovat. Voin melkein taata, että jos olet kävellyt Ruotsin kaduilla, olet todennäköisesti törmännyt johonkin näistä pareista.

Nyt ehkä mielenkiintoisinta, miltä Black Weekendin myydyimmät kengät 2021 näytti viime vuoteen verrattuna?

Myydyimmät tennarit Black Weekendin 2022 aikana

Myydyimmät tennarit Black Weekendin 2021 aikana

1. Nike Jordan 1 "White Racer Blue" Mid

2. Nike Jordan 1 "Dark Teal" Mid

3. Nike Dunk "White and Black" Low

Nyt voimme nähdä mielenkiintoisia asioita, vain yksi lenkkari näyttää kestäneen yli vuoden. Nimittäin Nike Dunk "White and Black" Low, ne ovat ilmestyneet sekä vuoden 2021 että yhdelle vuodelle 2022. Näissä kengissä on uskomattoman klassinen siluetti mustavalkoisin väreineen. Niken kuuluisa Swoosh koristaa näiden Dunkien kylkeä mustalla värillään täydellisesti. Jos et tunnista nimeä, se voi johtua siitä, että niitä kutsutaan usein Nike Dunk Pandaksi. Nämä lenkkarit ovat niin arvostettuja, että Nike on itse asiassa tehnyt useita muunnelmia samalla värillä. Vuonna 2021 he julkaisivat Nike Dunk Next Nature Black White Low (W), joka on lähes tarkka kopio alkuperäisestä paitsi, että se on naisten malli ja osa Niken Next Nature -kokoelmaa, joka sisältää tuotteita, jotka ovat ystävällisiä. ympäristöön.

Johtopäätös, jonka voimme myös tehdä, on, että olet siirtynyt pois viime vuoden myydyimmistä väreistä ja keinumaan puhtaita kenkiä mahdollisimman vähällä värillä. Johtuuko se siitä, että muotimaailmasta tulee tylsää? Tuskin ajattelee niin. Koska kukapa ei rakastaisi tennareita, jotka sopivat mihin tahansa asuun riippumatta siitä, käytätkö paljon värejä tai ei ollenkaan.

Myydyimmät tennarit Black Weekendin 2021 aikana

Minä ja koko Merchswedenin tiimi haluamme kiittää teitä jälleen kerran aivan uskomattomasta vuodesta. Olemme luoneet monia uusia muistoja ja toivottavasti olemme tehneet samoin sinulle.