Pharrell Williams on tunnettu ikoni, jolla on monia kykyjä. Yhdessä Chad Hugon kanssa hän perusti tuottajaduon "The Neptunes", ja 90-luvun lopulla ja 00-luvun alussa he olivat erittäin kysyttyjä musiikkiteollisuudessa. He loivat biittejä suurille nimille, kuten Jay-Z, Snoop Dogg ja Justin Timberlake. Pharrell johti myös useita omia musiikkiprojektejaan, jotka myöhemmin johtivat soolouraan hirviöhittien, kuten "Happy" kanssa.

Pharrellilla on koko uransa ajan ollut ainutlaatuinen tyyli, joka on herättänyt huomiota sekä musiikissa että muotimaailmassa. Hänet tunnetaan usein värikkäästä, animoidusta ja eklektisestä vaatekaapistaan, joka sisältää usein levy-yhtiöitä, kuten BAPE ja oman levy-yhtiönsä Billionaire Boys Club. Huolimatta suuresta vaikuttajasta, hän on aina onnistunut säilyttämään oman ainutlaatuisen tyylinsä.

Viime aikoina Pharrell on keskittynyt voimakkaasti yhteistyöhön sellaisten brändien kanssa, kuten Adidas ja oma ihonhoitobrändinsä Humanrace, sekä esiintynyt klassisten nimien, kuten Chanelin, kanssa. Nyt hänen on aika ottaa täysi hallintaansa toinen merkittävä tuotemerkki, johon hän on ollut yhteydessä vuosien varrella: Louis Vuitton.

Pharrell Williams on aiemmin tehnyt yhteistyötä ranskalaisen luksusbrändin Louis Vuittonin kanssa. Yhdessä BAPEn perustajan Nigon kanssa hän loi aurinkolasikokoelman nimeltä "Millionaire" 00-luvulla. Näistä aurinkolaseista tuli erittäin suosittuja, ja monet ovat käyttäneet niitä, mukaan lukien Kanye West ja entinen Louis Vuittonin luoja Virgil Abloh.

Nähtäväksi jää, kuinka hyvin Pharrellin ulospäin suuntautunut ja leikkisä suunnittelutyyli yhdistyy Louis Vuittonin filosofiaan. Toistaiseksi ei ole esitelty prototyyppejä tai ideoita tulevasta mallistosta, mutta Louis Vuitton on paljastanut, että ensimmäinen mallisto Pharrellin johdolla esitetään Pariisin muotiviikolla kesäkuussa.