Seuraava teksti on ote SneakerFreaker Magazine Issue #48:n Niek Pullesin haastattelusta. Osta oma painos täältä .

Oletko koskaan katsonut hienoa lenkkaria ja huomannut, että se näyttää täsmälleen tietyltä urheiluautolta? Hollantilainen taiteilija Niek Pulles esittelee tätä synkronisuutta loistavan SNEACARS-projektinsa kanssa. Kiehtovien yhteyksien luominen abstraktien kenkien, kuten Nike ISPA Road Warrior, ja Mad Max: Fury Roadin zombifioidun Chrysler Charger -tankin välille on viihdyttävä sivutouhu hänen päivätyöhönsä Niken vanhempana suunnittelijana. Lisää SNEACARSIA, kiitos!

Kasvoin suuressa perheessä, jossa oli kuusi poikaa. Harrastamme kaikkea pyörillä, nopeudella tai urheilulla. Talomme oli täynnä kaikenmuotoisia ja -kokoisia tennareita ja painevalettuja autoja. Eniten muistan kasvojen ja hahmojen näkemisen auton grilleissä. Siitä hetkestä lähtien halusin aina olla autosuunnittelija tai kenties joku muu suunnittelija. Voit kävellä mihin tahansa suunnittelutoimistoon maailmassa, ja niiden tunnelmataulut osoittavat synergia - joko inspiraationa taiteen, materiaalien tai rakentamisen ympärillä. Se voi liittyä myös nopeuteen, designlinjoihin tai vain suoraviivaiseen seksikkyyteen.

Nopeus on myös kaiverrettu Niken logoon. Olen täysillä Swoosh-poika, kasvoin Niken kanssa. Se on DNA:ssani. Pandemian aikana tunsin vain haluavan antaa ajatuksilleni oikean alustan. SNEACAR-näkemys on nyt ehdottomasti "juttu". Monet ihmiset reagoivat julkaisemiini kuviin ja painavat ne aivoihinsa, joten nyt etsin ja kaivan hieman syvemmälle kuin ennen löytääkseni oikeat osumat. Siinä se hauskin osa! Se luo todella hauskan yhteisön, jossa yhdistyvät kaksi henkilökohtaista suosikkiesinettäni elämässäni. Muoto on ehdottomasti etusijalla. Uskon, että historia ja käsite siitä, miten ja millainen kenkä ovat tärkeitä. Suunnittelufilosofian luominen, kuten teimme ISPA-malleille ja TEAMx7:lle yleensä, on toinen näkökohta. Yhteistyö ja yhteistyö kaiken tämän ympärillä on tärkeää erityisesti näinä massiivisen muutoksen aikoina. Suunnitelmien uudelleen miettiminen ja menetelmien uudelleen keksiminen nopeuden muodon tekemiseksi ja muokkaamiseksi on tulevaisuutta!

tammikuu 04 2023

Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.