Luit oikein, SneakerFreaker Issue #48 on nyt ostettavissa Merchswedenistä. Tässä numerossa voit lukea muun muassa maailman siisteimmästä Jordan-kenkäkokoelmasta. Ainoasta olemassa olevasta pelin kuluneesta "Black Cement" Air Jordan 3 -parista legendaarisiin "Black Toe"- ja "Broken-foot" Air Jordan 1 -peleihin. Jokainen kokoelman pari on Michael Jordanin itsensä autenttinen ja allekirjoittama. Tämä on todella Smithsonian-laatukokoelma.
Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun @Collector10012, kuten hän itse kutsuu, on puhunut julkisesti näistä kengistä. SneakerFreakerin taustalla oleva tiimi ei ole koskaan nähnyt mitään, mikä olisi näyttänyt hänen monumentaalisesta yksisarvisista. Voit myös lukea toistaiseksi tuntemattomasta tarinasta GEL-TWILYTE:n ja GEL-NITE LYTEN takana.
Haastattelu John Mottin kanssa, röyhkeän keksijän kanssa maailman ensimmäisten akkuvaloilla varustettujen tennarien takana. SneakerFreaker Magazin Issue #48 tulee neljässä eri kannessa, joista jokaisessa on uskomaton lenkkari edessä.
joulukuu 20 2022

Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.