Räppärin ensimmäinen yhteistyö Jumpmanin golfkokoelman kanssa on nyt saanut virallisen hinnan ja julkaisupäivämäärän.

Viime vuosina eräät suosituimmista lenkkarijulkaisuista ovat tulleet tällä hetkellä UTOPIA:n kanssa työskentelevän Travis Scottin ja johtavien Niken ja Jordanin yhteistyöstä. Nämä yhteistyöt ovat vaihdelleet kengistä, kuten Cactus Jack x Nike, täysiin vaatemallistoihin, ja juuri Air Jordan 1 Low on ollut erityisen kysytty ja nopeasti loppuunmyyty.

Siksi viimeisin yhteistyö Jordanin golfkokoelman kanssa on erittäin odotettu, sillä se on Travis Scottin ensimmäinen yhteistyö Jordanin kanssa tällä alalla. Kuvia kengästä alkoi kiertää jo kesäkuussa, mutta nyt meillä on viralliset kuvat ja yksityiskohdat suoraan Nikeltä. Kengän värimaailmaa kuvataan nimellä "Neutral Olive/Black/Sail/Light Lemon Twist", ja siinä on nubukkia, nahkaa ja verkkopäällinen. Kuten tavallista, näemme sivuilla käänteiset Nike Swoosh -symbolit, samoin kuin Jumpman Golf -logon kielessä, Cactus Jack -logon ja erityisesti suunnitellut pohjalliset.

Travis Scott x Air Jordan Golf julkaistaan ​​maailmanlaajuisesti 13. lokakuuta hintaan 170 dollaria (noin 1 879 kruunua). Toistaiseksi Travis Scott tai Jordan eivät ole antaneet lisätietoja julkaisusta, mutta Nike on vahvistanut, että kengät tulevat saataville SNKRS:n ja tiettyjen jälleenmyyjien kautta. On tavallista, että näitä kenkiä arvotaan tällaisissa tilaisuuksissa, joten kannattaa pitää silmällä kauppoja, kuten Trés Bien ja Sneakersnstuff mahdollisten arpajaisten varalta.