Tänään, 3. elokuuta, tulee kuluneeksi viisi vuotta Mac Millerin ikonisen albumin "Swimming" julkaisusta. Albumi, joka julkaistiin postuumisti, puoli vuotta lahjakkaan räppärin traagisen kuoleman jälkeen tammikuussa 2018. Siitä lähtien kunnianosoitukset Macille ovat jatkuneet, ja nyt vuosipäivän mukaisesti Vans kunnioittaa hänen muistoaan myös julkaisemalla erityinen lenkkari.

Uusi lenkkarimalli perustuu klassiseen Authentic-malliin ja siinä on mustapohjainen kangaspäällinen. Varvaslaatikossa on kaunis Yin-Yang-symboli tekstin ohella, mikä lisää muotoiluun hienovaraista ja merkityksellistä. Välipohjassa Millerin nimi ja syntymävuosi näkyvät selvästi, ikuisena muistutuksena hänen panoksestaan ​​musiikin ja kulttuurin parissa. Tennarit on viimeistelty Vanin ikonisella punaisella signature-merkkillä kantapäässä.

Inspiroivin asia tässä lenkkarissa on, että osa tuotoista hyödynnetään Mac Miller Fund -rahastolle, voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka tukee alipalveluttujen yhteisöjen lapsia. Erilaisten ohjelmien, resurssien ja mahdollisuuksien kautta rahasto auttaa näitä lapsia saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Se on hieno ele, joka todella kunnioittaa Mac Millerin muistoa ja hänen intohimoaan auttaa muita.

Juhlitaan siis yhdessä "Swimmingin" viidettä vuosipäivää ja muistetaan ainutlaatuista taiteilijaa Mac Milleria. Käyttämällä näitä erityisiä Vansin tennareita emme voi vain osoittaa kunnioitusta hänen musiikilliselle perinnölle, vaan myös edistää tärkeää ja merkityksellistä asiaa. Jatkakaamme Mac Millerin muiston kunnioittamista tukemalla aloitteita, joilla on myönteinen vaikutus nuorten elämään.