Osta kengännauhat täältä .

Kun vaihdat suosikkikenkiesi nauhoja, sinun on ensin selvitettävä, mikä pituus sopii parhaiten kenkiisi. Jos sinulla on liian pitkät tai liian lyhyet kengännauhat, se voi vaikuttaa kenkien toimivuuteen ja ulkonäköön.

Helpoin tapa löytää oikea pituus on mitata kengännauha, jonka aiot vaihtaa. Sitten voit ostaa saman pituisen, jos kengännauhojen mittaaminen ei ole mahdollista, voit seurata tätä ohjetta löytääksesi oikean pituuden kengissäsi olevien nauhareikien lukumäärän mukaan.

  • 4 nauhan reikää: 69 cm
  • 5 nauhareikää: 91 cm
  • 6-7 nauhan reikää: 114 cm
  • 8 nauhareikää: 137 cm
  • 9-10 nauhan reikää: 152 cm
  • 10 nauhareikää: 183 cm

Muista, että nämä ovat vain suosituksia. Showkengät saattavat vaatia lyhyempiä tai pidempiä kuunareita niiden suunnittelun vuoksi.

Nauhojen värin suhteen ei todellakaan ole sääntöjä siitä, mikä on oikein ja mikä väärin, osta itsellesi parhaiten sopiva väri. Esimerkiksi Nike toimittaa parin vaaleanpunaisia kengännauhoja Jordan 1 Mocha Highiin, joita monet ihmiset käyttävät. Ole siis luova ja osta nauhoja, jotka ovat mielestäsi mukavia ja jotka sopivat asuusi.

Jos kuitenkin haluat normaalin värin nauhoihisi, suosittelemme ostamaan saman värin kuin alkuperäiset nauhat, jos ne ovat vielä tallella etkä muista väriä, nyrkkisääntönä on, että ostat nauhat yksi kenkien perusväreistä. Otetaan esimerkiksi Jordan 1 Hyper Royal Mid, siinä on perusvärit, musta ja sininen. Sieltä voit ostaa mustia tai sinisiä nauhoja samassa sävyssä kuin kenkä, jotta ne sulautuvat paremmin yhteen.