Aimé Leon Dore ja New Balance ovat jatkaneet menestyksekästä yhteistyötään julkaisemalla uuden sarjan yhteisbrändättyjä tuotteitaan. Tällä kertaa keskipisteessä ovat NB 650 -mallin klassiset korkeat tennarit, ja niitä on saatavilla kolmessa eri värivaihtoehdossa.

Tyylikkäässä muotoilussa on valkoinen pohja, jota täydentävät yksityiskohdat joko mustana, vauvansinisenä tai vihreänä. Aimé Leon Doren ikoninen koripallologo, joka tunnetaan nimellä "Sonny", koristaa kenkien kieltä. Ulkopohjat ovat kumia ja niissä on kiva karamelliruskea väri, joka harmonisoituu hyvin kenkien muun ulkonäön kanssa.

Tämä eksklusiivinen Aimé Leon Doren ja New Balancen yhteistyökokoelma on tulosta heidän aikaisemmasta menestyksekkäästä yhteistyöstään, jossa he julkaisivat suositun mokkanahka NB 550 -mallin, joka myytiin nopeasti loppuun Aimé Leon Doren omissa myymälöissä. Näiden NB 650 -lenkkarien lanseerauksen myötä he ottavat nyt seuraavan askeleen ja tarjoavat edelleen tyylitietoisille asiakkaille uuden ja ainutlaatuisen vaihtoehdon tennarien maailmassa.