Viimeaikaisen kiistan, hajoamisen ja jännittyneen ilmapiirin jälkeen nyt huhutaan, että brändit julkaisevat pian lopullisen yhteistyönsä. Tässä on yhteenveto siitä, mitä tiedämme tähän mennessä tulevista julkaisuista.

On kulunut yli kuukausi siitä, kun adidas julkaisi uusimman YEEZY-kokoelmansa. Kaksikko, joka lopetti yhteistyönsä viime vuonna Kanye Westin antisemitististen ja vihamielisten kommenttien vuoksi, on nyt sopinut oikeudenkäynnin kautta, että loput kokoelmat voidaan julkaista. Tämä on herättänyt monien kiinnostuksen, ja näyttää siltä, ​​että jälleenmyyjä Foot Locker aikoo julkaista laajan valikoiman adidas YEEZY -tuotteita ensi kuussa.

Jotkut kuvat ovat jo alkaneet vuotaa, ja näyttää siltä, ​​että adidas YEEZY SLIDE on tarkentunut. Nämä tossut ovat olleet pitkään suosittuja yhteistyössä, ja viimeisimmät vuodot näyttävät kaksi erilaista mallia: riisuttu "Slate Marine" ja värikäs "Mx Moon". Nämä kaksi tyyliä edustavat sekä YEEZYn luonnollisia värisävyjä että abstraktimpia kuvioita, jotain uutta tossulle. Lisäksi verkkokeskusteluissa on mainittu "Bone", "Glow Green" ja "Slate Grey" -värit, mutta vahvistetut kuvat puuttuvat edelleen.

YEEZY FOAM RNNR:stä kiinnostuneille nämä ovat myös ilmestyneet vuotoina. Kengät tulevat sementtimäisellä värillä "Taupe", ja sen täysin peittävä vaahtomuovimuotoilu on herättänyt monien kiinnostuksen ennen Kanyen kiistanalaista retkiä.

Toinen paljon huomiota saanut malli on YEEZY QNTM oranssissa. Adidaksen viralliset kuvat esittelevät kengän PrimeKnit-päällisen, jossa on taidemateriaalia oleva pintakerros, oranssin ja mustan sävyjen yhdistelmä lähes tiikeriraidalla. Tämä muotoilu on hieman epätavallisempi verrattuna aikaisempiin julkaisuihin, joihin sisältyi "Flash Orange".

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kuvia kestävästä YEEZY 500 High Tactical Bootista on myös vuotanut. Tämä kenkä on lähes kaksinkertainen normaaliin 500 Highin verrattuna ja peittää sääret militantilla nauhoilla. Odotetut värit näille ovat "Utility Black" ja "Sand". Lisäksi kuvia perinteisemmästä YEEZY 500 Lowista on myös vuotanut, jolloin voimme tarkastella suosittua "Bone White" -mallia.

Vaikka virallisia julkaisupäiviä ei ole vielä paljastettu, näemme todennäköisesti jotain tästä ennen kesän loppua. Vuotaneet kuvat ja tiedot ovat peräisin uskottavista lähteistä, mikä antaa meille esimakua siitä, mitä on odotettavissa, kun nämä odotetut kokoelmat julkaistaan. Pysy siis kuulolla ja odota innolla tulevia julkaisuja!