barbie vs. Oppenheimerista on tullut vuosikymmenen elokuvan kaksintaistelu, ja se on luonut valtavaa hypeä ennen heidän yhteistä ensi-iltaa 21. heinäkuuta. Internet-meemit ja -kokoelmat ovat auttaneet nostamaan odotuksia entisestään. Nyt peliin on tulossa toinen iso brändi - Nike.

Tällä kertaa Nike esittelee Barbie Dunk Low -kengän kauniissa pestyssä vaaleanpunaisessa mokkanahkapohjassa, jossa on vaaleanpunaiset nahkapäällykset ja tyylikäs vaniljanvalkoinen välipohja. Kengän perusmuotoilu huokuu Barbie-teemaa, ja kimalteleva N-kirjain koristaa jokaista jalkaa sitoen kengän yhteen Barbielle ominaisella glamourilla. Lisää tähtien kiiltoa lisäämällä läpikuultava vaaleanpunainen ulkopohja on myös ripoteltu glitterillä, mikä antaa kenkään ylimääräisen ylellisyyden, vaikka se onkin hienovarainen yksityiskohta yläosan blingiin verrattuna.

Toistaiseksi ei ole julkistettu virallista julkaisupäivää tai hintatietoja, mutta jos Special Edition Dunksin aikaisemmat julkaisut viittaavat siihen, näiden Barbie Dunk Lowsin voidaan olettaa maksavan noin 1 500 kruunua. Huhujen mukaan Nike suunnittelee myös julkaisevansa lisää lenkkaria samalla Barbie-teemalla, ja näiden, yhdessä Dunkin kanssa, odotetaan tulevan hyllyille lähiviikkoina. Ne ovat todennäköisesti saatavilla Niken verkkosivustolla, SNKRS:llä, ja valituilta jälleenmyyjiltä.

Joten jos olet Barbie-fani ja olet kiinnostunut tyylikkäistä tennareista, pidä silmällä näitä Barbie Dunk Loweja ja muita tulevia Niken Barbie-aiheisia kenkiä. Näyttää siltä, ​​​​että se on jännittävä lisäys tennarien mallistoon Barbie-harrastajille ja kenkien ystäville yleensä.