Mies, jolla on musiikin lisäksi kykyjä. Travis Scott on uransa alussa murtanut uuden suunnan muodissa ja muotoilussa, jopa pikaruoassa.

Yksi hänen tunnusmerkeistään on ollut hänen suunnitteluyhteistyönsä Niken kanssa. Tässä postauksessa esittelemme joitain hänen suosituimmista tennareistaan.

Nike Air Force 1 Low Travis Scott (AF100) – AQ4211-100

Ensimmäinen on kenkä, joka antoi klassiselle Air Force 1 -designille uudet kasvot: Nike AF1 "Travis Scott AF100" Low .

Vuosi on 2017. Nike lanseeraa Air Force 1:n 35-vuotisjuhlan kunniaksi yhteistyön 5 suunnittelijan kanssa, jotka luovat viisi omaa mallia valkoisesta dojasta. Ihmiset ovat: Virgil Abloh, lyhenne, Don C, Roc-A-Fella ja Travis Scott.

Taiteilijan sommittelusta tulee ainutlaatuinen valkoinen kangas ja luonnonvalkoiset saumat, jotka eroavat metallisen swooshin kanssa. Kengännauhojen päällä on myös jokainen paikka, jossa on "Cactus Jack"- ja "Dead Smiley Face" -logot yhdistettynä jokaiseen grillipariin, joita näemme taiteilijan usein pukeutuneena.

Jordan 1 High OG SP -fragmenttimalli x Travis Scott - DH3227-105

Seuraavana on La Flamen Air Jordan -malli: Nike AJ1 "Fragment x Travis Scott" High .

Travis Scott ja japanilainen suunnittelija Hiroshi Fujiwara, jonka suunnittelukokonaisuus on nimeltään Fragment, päättivät luoda uuden lisäyksen Jordan 1 -perheeseen käyttämällä AJ1 Royal -mallia vuonna 1985. Vuonna 1985 malli herätetään henkiin, 36 vuotta myöhemmin: ulos tulee yksi Travis Scottin kuuluisimmista Jordaneista.

Kuten aiemmin on nähty, Scott tykkää leikkiä Niken swooshilla, tämä malli ei tee poikkeusta. Käänteinen swoosh antaa koripallokengille vähintäänkin ainutlaatuisen ilmeen. Luonnonvalkoinen pohja yhdistyy pehmeästi valkoiseen nahkaan. Pohjan väri voi myös olla kunnianosoitus vuoden 1985 mallille, kun viitataan siihen, kuinka vanhempien Jordan-kenkien pohjat ovat usein vanhentuneet luonnonvalkoiseksi/vaaleankeltaiseksi. Kengän kielestä löytyy myös "varatasku". Se, mitä joku päättää piilottaa, ei ole meidän asiamme sanoa.

Oikealta kantapäältä löytyy Fragmentin logo ja vasemmalta Cactus Jackin Dead Smiley -logo. Mallia on saatavana sekä korkeanilkka- että matalanilkkaversiona.

Travis Scott Nike SB Dunk Special Box Release | SneakerNews.com

Vuonna 2020 Travis Scott ja Nike SB muodostavat yhdessä uuden, ainutlaatuisen dunkparin. Flanelin, nahan, köyden ja bandanaprintin hulluilla yhdistelmillä syntyy Travisin ensimmäinen luistelijakenkä: Nike SB Dunk Travis Scott Low

Räppärien luistelijakenkistä löydämme erilaisia materiaaleja ja värejä. Ruskea väri on yksi. Kuten monissa muissakin luomuksissaan, Scottilla on 7 eri ruskean sävyä, jotka peittävät kengän, kieli ja kantapää on mokkamateriaalia. Kauniissa kontrastissa kohtaamme denimkankaan, jossa on klassinen huivipainatus "Paisley". Keskellä flanelliprintti. Kengännauhat erottuvat kengästä selvästi, sillä ne ovat itse asiassa leveitä virkattuja puuvillaköysiä, jotka antavat kengään maalaismaisemman ilmeen.

Projektista, kuten monista muista La Flamen teoksista, tulee hitti. Nike SB Dunk Travis Scott Low on edelleen yksi suosituimmista Scottin suunnittelemista kengistä.

Travis Scott -arvostelu – ilotulitus ja laserit ilmoittavat räppärin Astroworldin jälkeisen paluun | Musiikki | Huoltaja

Räppäri, yrittäjä ja suunnittelija on muutaman vuoden aikana tehnyt loisteen muotimaailmassa. Travis Scottin ainutlaatuiset väriyhdistelmät ja odottamattomat kangasmateriaalit vievät meidät aina myrskyyn. Me Merchillä odotamme kärsivällisesti ikonin tulevaa taideteosta…

Käsikirjoitus Johan Lönnberg

elokuu 18 2022