Yliopiston sininen värimaailma on tullut jäädäkseen, Nike Jordan on vahvistanut sen uusimmalla julkaisullaan: Jordan 1 "University Blue" Mid.

Tässä DISECT- jaksossa sukeltaamme syvälle Jordanin uusimpaan Mid-malliin esitelläksemme tuotteen värien, materiaalien ja tyylin yhdistelmän.

Ensi silmäyksellä huomaamme ratkaisevan valkoisen värin yhdistettynä vauvansiniseen nahkakankaaseen varpaassa, vampissa ja ei vähäisimpänä: Swoosh.

Riimupäästä löydämme myös uutta materiaalia; "matkamaista" materiaalia, joka muistuttaa fleecetakista löytyvää kangasta, myös tietysti vauvansinisenä.

Sekä kantapäässä että kauluksessa meillä on harmaa mokkanahka, joka täydentää kengän väriyhdistelmän ujossa, mutta tyylikkäässä kontrastissa.

Kielellä näemme todisteita siitä, että Air Jordan ei lopeta kokeiluaan. Ilmava, valkoinen verkkokangas, joka on kääritty vinoristeillä.

Jordan 1 "University Blue" Mid on tavoitekuva, kun halutaan tehdä yksinkertainen kenkä, joka sopii kaiken kanssa, mutta lisää pieniä yksityiskohtia, jotka nostavat kenkää ja pitävät sen mielenkiintoisena.

Materiaalien leikkisyyttä arvostan aina Jordaniassa, eikä Jordan 1 "University Blue" Mid ole poikkeus. Tästä lenkkarista tulee suuri myyjä.

Löydät kengän tietysti verkkosivuilta.

Nähdään siellä!

Kirjoittaja: Johan Lönnberg

lokakuu 14 2022 — Johan Lönnberg