Ovatko lenkkarisi siistit ja hyvät? Jos et, pidätkö niistä huolta kunnolla? Jos hoidat kenkiäsi oikein, ne eivät vain näytä paremmilta, vaan myös kestävät pidempään. Tässä postauksessa opit puhdistamaan ja suojaamaan lenkkarisi meiltä.

Ensimmäiseksi tulee mieleen se, että tykkäät omistaa ja käyttää useita eri kenkäpareja, jotta et kuluta samaa kenkäparia heti pois ja vaihda sitten lenkkarit. Tämä ei vain lisää pitkäikäisyyttä, vaan voit myös luoda paljon monipuolisempaa vaatekaappiisi. Jokaisen käyttökerran jälkeen kannattaa laittaa myös kenkäpala tai jotain, joka täyttää kengän ja pitää sen muotonsa. Tämä voi olla pyyhe, sanomalehti tai pusero. Kengän pyyhkiminen, jos se on märkä, auttaa estämään lenkkaria kuivumasta.

Se pätee myös, että peset lenkkarisi säännöllisin väliajoin. Yhdessä sen suojaamisen kanssa rypistymissuojalla ja suojasuihkeella .

Vaihe 1: Crep Protect -puhdistussarja

Ota pois likaiset lenkkarisi. Ota kengännauhat pois ja aseta ne sivuun. Ota kulhollinen lämmintä haaleaa vettä. Kaada osa puhdistusaineesta pakkauksessa olevan harjan päälle ja kasta se kevyesti veteen. Aloita hankaamalla kenkä niin, että koko tuotteeseen muodostuu kevyt vaahto. Kun kenkäsi näyttää mielestäsi puhtaalta, pyyhi se mikrokuituliinalla ja anna kuivua.

Vaihe 2: Suojaa lenkkarisi tulevaisuutta varten

Jos sinulla on valkoisia tai mustia kenkiä, joissa on tahroja, jotka eivät poistu, voit käyttää Crep Protect Mark-On Pen -kynää ja maalata tahrat, jotka eivät katoa. Anna kuivua. Käytä sitten Crep Protect Protection Can , joka hylkii vettä ja likaa. Suihkuta kaksi kerrosta ja anna kuivua välillä täydellisen tuloksen saavuttamiseksi.

Jos sinulla on lenkkarit, jotka eivät ole kankaita, suosittelemme käyttämään rypistymistä estäviä suojia , jotka estävät ryppyjä kenkien kärjessä. Levitä niitä kevyesti painamalla ne sisään varpaan etuosaan ja käytä sitten kenkiä tavalliseen tapaan.

Jos kenkäsi ovat jo ryppyjä, suosittelemme tutustumaan edelliseen blogikirjoitukseen, jossa kerrotaan, kuinka voit melkein poistaa ne silitysraudalla. Löydät postauksen täältä .

Luo omat tennarit tällä yksinkertaisella temppulla.

Oletko todella kiinnostunut kengistä, jotka ovat tällä hetkellä trendikkäitä, mutta haluavat olla hieman ainutlaatuisia? Sitten meillä on ratkaisu sinulle! Kengännauhapari sopii täydellisesti luomaan kokonaan uusia tennareita jo käytetystä parista tai piristämään asioita. Täältä löydät kengännauhat ja monia eri värejä.

lokakuu 13 2022 — Melker Bergqvist