Oletko koskaan nähnyt ja pohtinut kenkälaatikkoosi kirjoitettuja lyhenteitä, yleensä kaksi kirjainta, mitä ne itse asiassa tarkoittavat? Oli vastaus kyllä ​​tai ei, minulla on selitys tässä.

Näitä lyhenteitä käytetään kuvaamaan erilaisia ​​malleja. Näillä kirjaimilla saat selville, millainen istuvuus, muotoilu, kuinka harvinaisia ​​tennarit ovat ja paljon muuta. Aloitan käymällä läpi kaikki Niken erilaiset termit.

GS - Grade School

Grade School -tunniste tarkoittaa, että ne on tehty ala- ja yläkouluikäisille ja niitä on saatavana kokoina EU40 ja sitä pienempiä. Se tarkoittaa, että istuvuus on hieman tiukempi ja muotoilu näyttää hieman erilaiselta kuin saman mallin, joka ei ole GS.

SB - Rullalautailu

Nämä tennarit on pohjimmiltaan luotu rullalautailijoille, ja niissä on yleensä paksumpi kieli ja reunat kuin tavallisissa malleissa. Tällä luodaan mukavampi ja pehmeämpi istuvuus. Yleinen malli SB-tunnisteella on Nike Dunk Low.

SP - Erikoisprojekti

Nike SP edustaa Niken mallien laadukkaimpia kenkiä ja se palkitaan myös erikoisprojekteissa. Aivan kuten nimi viittaa.

SE - Erikoispainos

Special Edition, ehkä kuulostaa hienommalta kuin se on. Itse asiassa tapahtuu, että monet myydyimmistä myydyistämme ovat tätä lajiketta. Muun muassa Jordan 1 "Grey Green" Mid

QS - Quickstrike

QS on harvinainen kenkä, jota ei julkaista suuressa sarjassa ja vain valituissa myymälöissä, joilla on vahva suhde Niken kanssa. Meillä on esimerkiksi Nike SB Dunk Greatful Dead Low -malleja, jotka ovat sekä SB että QS.

HS - Hyperstrike

Hyperstrike ovat uskomattoman harvinaisia ​​malleja, jopa harvinaisempia kuin QS. Nämä mallit antavat Niken pääasiassa taiteilijoiden ja julkkisten FNF:lle (Friends and Family). Esimerkiksi Nike Air Force 1 "Playstation", joka julkaistiin Sonyn työntekijöille vasta vuonna 2006.

PRM - Premium

Premium-mallit on yleensä luotu ainutlaatuisista ja laadukkaista materiaaleista. Esimerkiksi Jordan 1 Elephant Print Low , joka on yksi niistä malleista.

JA - Alkuperäinen

lokakuu 19 2022 — Fredrik Rinaldo